Filter results

 • Status

 • City / region

 • Job level

 • Hours per week

 • Salary

 • Language

 • Country

 • Company

 • Expertise

 • Education level

Reset filters

Fresh 'n Rebel - International Account Manager Telecom

Job pitch

Een aantrekkelijke stap voor een ambitieuze sales professional, die voor een hip merk en een snelgroeiend bedrijf wil werken, met meer verantwoordelijkheid voor de richting, groei en resultaten van zijn of haar eigen business, vanuit een zeer aantrekkelijke werkplek in hartje Rotterdam


Company description

Fresh ’n Rebel is een nieuw merk dat 3 jaar geleden door Sitecom volledig in eigen huis is ontwikkeld en zichzelf inmiddels succesvol bewezen heeft. Fresh ’n Rebel richt zich op de markt van accessoires voor smartphones en tablets (consumer electronics), met een assortiment dat bepaald wordt door een conceptmatige benadering (mode en beleving) in plaats van productmatige benadering (op basis van specificaties). De omzet van Fresh ’n Rebel bedraagt inmiddels zo’n €15 miljoen en wordt voornamelijk gerealiseerd met zowel directe als indirecte verkoop in het telecomkanaal (aan Europese providers zoals Vodafone, Orange, etc.) en het retailkanaal. Voor volgend jaar wordt een omzet van zo’n €25 miljoen verwacht. Binnen de gehele Fresh ’n Rebel organisatie zijn inmiddels 50 man actief, waarvan 35 op het hoofdkantoor in Rotterdam en 15 verspreid over Europa.


Job description

Als gevolg van de succesvolle groei en de ambitieuze plannen die Fresh ’n Rebel nog binnen Europa heeft, zijn er twee nieuwe functies vrijgekomen om het huidige salesteam te versterken, waaronder die van International Account Manager om de verkoop aan telecomproviders verder uit bouwen. In deze functie rapporteer je aan de Sales Manager Europe. Als International Account Manager ben je klantverantwoordelijk en word je geacht een aanzienlijke bijdrage te leveren aan de groei die Fresh ’n Rebel binnen Europa wil realiseren. Dit doe je door het merk internationaal nog beter op de kaart te helpen zetten (in samenwerking met marketing), door de internationale klantrelaties met succes verder te ontwikkelen en door de internationale verkoop (via telecom partners) snel en bestendig te laten groeien. Tot jouw overige verantwoordelijkheden behoren het:

 • Ontwikkelen van bestaande en nieuwe klantrelaties in de internationale telecommarkt;
 • Opstellen en realiseren van het businessplan, waaronder verkoopplannen tot op klant- en productniveau;
 • Uitdragen en verhogen merkbeleving als business partner en ambassadeur;
 • Adviseren klanten met betrekking tot de optimalisering van doorverkoop, voorraadbeheer en productmix;
 • Identificeren en benutten van verkoopmogelijkheden, ‘incentives’ en marketingkansen;
 • Verzorgen van marktanalyses, campagnes, presentaties en trainingen;
 • Samenwerken met collega’s, klanten en distribiteurs.

Job requirements

Als geschikte kandidaat wordt van je verwacht dat je iemand bent die uitstekend in staat is om (nieuwe) klanten aan zich te binden door een combinatie van klantgerichtheid en gedrevenheid, waarmee je blijk geeft van creativiteit en toegevoegde waarde in de manier waarop je zaken aanpakt. Je bent zelfstandig en collegiaal van aard, neemt initiatief en durft je zo nodig ook buiten de gebaande paden te wagen om het gewenste resultaat te realiseren. Vanzelfsprekend beschik je daarnaast ook over een grote en aantoonbare affiniteit met de markt w Om in aanmerking te komen voor deze functie heb je zo’n 3 tot 6 jaar relevante verkoopervaring opgedaan, beschik je over een HBO werk- en denkniveau, ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan, beheers je de Engelse taal uitstekend en heb je aantoonbare verkoopsuccessen geboekt in de consumentenelektronica sector.

Company offer

Naast een informele en ondernemende bedrijfscultuur, biedt Fresh ’n Rebel een uitdagende werksfeer waarin zaken vooral pragmatisch en resultaatgericht worden aangepakt, vanuit een grote klantgerichtheid met veel oog voor innovatie en merkbeleving, in combinatie met een zeer aantrekkelijke werkplek in hartje Rotterdam. Daarnaast biedt Fresh ’n Rebel een competitief salaris met een uitdagende bonus en uitstekende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen een snelgroeiend en succesvol bedrijf.

Interested?

Wil je meer weten over deze functies? Neem dan contact op met Jasper Ligtenberg op telefoonnummer 010 - 2250405 (bereikbaar van maandag tot en met zaterdag, van 8 uur ’s ochtends tot 8 uur ’s avonds). Je kunt natuurlijk ook direct solliciteren door via onderstaande knop op deze vacature te reageren of door een email te sturen naar response@hill-international.info, aangevuld met jouw CV (in Word) en een indicatie van jouw salariswensen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om jouw interesse en het vervolgtraject te bespreken.

Salary: Competitive
City / region: Rotterdam

Vacancy details

Status: Started Education level: Bachelor
Job ID: 261
Country: The Netherlands Industry: Retail, Consumer Already applied: 23
Jasper Ligtenberg
Consultant: Jasper Ligtenberg
Contact directly

Please enter your details